Spoštovani ljubitelji tenisa,

na osnovi izkušenj iz prejšnjih sezon glede rezervacij in posledično za enakomerno porazdelitev terminov uvajamo spremembo pri rezervaciji termina.

Postopek prijave je enak kot do sedaj, kjer pa član sedaj pri rezervaciji obvezno določi tudi nasprotnika proti kateremu bo igral.

V primeru, da igralec ne določi nasprotnika sistem avtomatično njemu rezervira dodatni termin. Za izbiro nasprotnika v iskalno polje Določi nasprotnika, napišite ime nasprotnika in sistem avtomatično ponudi, katerega tudi izberete in na koncu pritisnite gumb Potrdi rezervacijo (glej slika 1). V primeru, ko se rezervira igrišče za pare, takrat se za nasprotnika izbere enega od nasprotnih članov.

Slika 1

V primeru, ko je nasprotnik nečlan (obiskovalec) se za nasprotnika izbere Obiskovalec Nečlan – najdete ga na enak način kot ostale igralce (glej slika 2).

Slika 2

Pomembno:
– Igralec obvezno napiše ime nasprotnika.
– Za nasprotnika ne piše samega sebe.
– Igralec lahko v tekočem tednu rezervira igrišče 1x v terminu od 08h do 18h in 1x v terminu od 18h do 22h ter istočasno lahko nastopa kot nasprotnik 1x v terminu od 08h do 18h, kar pomeni, da igralec lahko igra največ 3x v tekočem tednu.